Події
16 серпня 2017
Лобода з другої спроби знову не виступить в Одесі: концерт скасовано
Концерт співачки Світлани Лободи.
news-image

Концерт співачки Світлани Лободи, запланований на 3 вересня в Одесі на стадіоні "Чорноморець" з нагоди Дня міста було таки скасовано.

Так вирішив організатор концерту, бізнесмен Артем Вознюк, який повідомив про це на своїй сторінці у Facebook, передає «Є!».

Він також опублікував пояснення такого рішення.

На жаль, практично з моменту початку рекламної кампанії почали надходити прямі погрози влаштувати безлад і звезти в Одесу групи іногородніх для вчинення протиправних дій щодо жителів і гостей міста. Ці люди називають себе патріотами і активістами, – написав Вознюк.

Він також заявив, що "якщо патріотизм проявляється у киданні петард і димових шашок під ноги жінок і дітей, які прийшли на концерт, як це було біля клубу "Ібіца", якщо патріотизм чоловіків проявляється в боротьбі з дівчиною, артисткою, на концерти якої ходять десятки тисяч людей, то це виглядає дуже дивним".

Я швидше назвав би це шантажем і свавіллям. Безумовно, в цій обстановці загроз заворушень, а значить небезпеки для одеситів, розуміючи стурбованість губернатора і голови поліції Одеської області, ми змушені скасувати це свято, – написав організатор концерту.