Київ
16 серпня 2017
У Києві сьогодні ввечері перекриють Хрещатик у зв'язку з репетицією військового параду
З 21:00 16 серпня до 2:00 17 серпня вул. Хрещатик в Києві буде перекрито у зв'язку з проведенням репетиції параду до Дня Незалежності.
news-image

З 21:00 16 серпня до 2:00 17 серпня вул. Хрещатик в Києві буде перекрито у зв'язку з проведенням репетиції параду до Дня Незалежності, повідомляє "Укрінформ", пише «Є!».

Так, у зазначений період на ділянці від Бессарабської площі до Європейської площі рух транспорту буде повністю обмежено. Крім того, репетиції маршу пройдуть 18 і 22-24 серпня, в ці дні вул. Хрещатик також буде тимчасово перекрита.

 

У дні репетицій параду буде перекрито Хрещатик.
 
Раніше репетиції проводилися на заводі ім. Антонова. Всього в параді в цьому році беруть участь 4,5 тис. військовослужбовців, з них більше тисячі – ті, хто в різний час брав участь в зоні проведення АТО, в бойових діях. Серед учасників параду будуть більше 200 осіб, які нагороджені державними нагородами за особливу мужність і героїзм.

Нагадаємо, що в Києві на День незалежності 24 серпня пройде військовий парад. Крім цього, 24 серпня по всій країні пройдуть різні заходи, заплановані різноманітні акції: покладання вінків і квітів до пам'ятних знаків, пам'ятників та місць поховань борців за незалежність і видатних діячів України.

Читайте також:У Генштабі повідомили, що військова техніка, яка буде представлена на параді до Дня Незалежності відправиться в зону АТО (фото)

Читайте також:Список вулиць, які будуть перекриті у Києві на День Незалежності