Резонанс
16 серпня 2017
«Кішку впіймали» - у «Фуршеті» відреагували на відео з твариною у торговому залі
В офіційному поясненні компанія наголошує, що "інцидент із кішкою є поодиноким явищем та нетиповим" для їхніх супермаркетів.
news-image

Керівництво торговельної мережі "Фуршет" вжило заходів щодо усунення наслідків надзвичайного випадку, який трапився в одному з супермаркетів напередодні, передає «Є!» із посиланням на ТСН.

В офіційному поясненні компанія наголошує, що "інцидент із кішкою є поодиноким явищем та нетиповим" для їхніх супермаркетів.

"Одразу після інциденту кішку піймали працівники магазину, весь цукор, що був у ємності, було утилізовано, а обладнання помите та дезинфіковане. Із персоналом магазину було проведено додатковий інструктаж щодо більш ретельної перевірки складських приміщень та торгового залу", - йдеться у заяві, підкріпленій актом списання товару.

А герою відео нині шукають власника.

"Ми дуже не хочемо віддавати сірого смугастика до притулку! З радістю віддамо зірку інтернету у хороші руки. Пишіть нам у приватні повідомлення", - наголошують у повідомленні.

Нагадаємо, кота побачили 15 серпня у супермаркеті на проспекті Перемоги, коли він використовував ємність із цукром як туалет. Крім того, відвідувачі кажуть, що нерідко у торговій залі бачать птахів.