Події
17 серпня 2017
В Дніпрі АТОшник ножем поранив водія маршрутки, який відмовився його везти (фото, відео)
АТОшник зізнався, що п'яний, але коли зайшов в маршрутку, поводився спокійно.
news-image

Сьогодні, 17 серпня, на вулиці Харківській учасник АТО вдарив ножем в шию водія маршрутки №740.

Про це Інформатор повідомляє з місця події, інформує «Є!».

АТОшник зізнався, що п'яний, але коли зайшов в маршрутку, поводився спокійно. Учасник АТО запитав, як звуть водія, коли той відмовив йому в проїзді. Водій не представився, тоді чоловік не витримав і вдарив його ножем.

Постраждалого каретою швидкої допомоги доставили в міську лікарню №16 для обробки рани. Зараз він знаходиться в стабільному стані, без загрози для життя.

Водій маршрутки Дмитро повідомив: «Коли чоловік увійшов в салон і запитав чи можна їхати, то я погодився. При цьому, він не сказав, що є учасником АТО. Чоловік стояв на проході, тим самим заважав заходити іншим пасажирам в салон. Він, хитаючись, підійшов до мене і дихнув перегаром. Після цього я попросив його вийти, тому що п'яних пасажирів я маю право не перевозити. Він вийшов, покриваючи мене лайками. І через пару хвилин забіг і вдарив мене заточкою ».

За словами водія, коли він сидів за кермом, чоловік вдарив його зверху. Після цього маршрутник схопив його руку з ножем. Між ними почалася боротьба і він покликав на допомогу. Ті, хто були біля автобуса, схопили нападника. Пізніше приїхала поліція і затримала зловмисника.

 

Читайте також: У Києві невідомі скоїли напад на трамвай, постраждав водій
Читайте також: Кіборг з АТО став переможцем конкурсу до Верховного Суду