Суспільство
18 серпня 2017
У Полтаві жінка залишила в автомобілі дитину під час 33-градусної спеки
Небайдужий перехожий помітив, що дитина перестала рухатися.
news-image

Як повідомили у Патрульній поліції Полтави, 15 серпня близько 15 год на службу 102 надійшов виклик від небайдужого громадянина про те, що в м. Полтава по вул.Європейська, 2 у автомобілі Honda CR-Z зачинена маленька дитина, яка застряла між сидіннями авто, передає «Є!»
Прибувши за вказаною адресою , екіпаж патрульних виявив розбите переднє ліве скло в автомобілі та матір із дитиною поряд.

"При з’ясуванні обставин події виявилось, що громадянин, проходячи поряд з парковкою, почув, як у автомобілі плаче дитина. Намагався знайти власника авто, але йому це не вдалося. Підійшовши до автомобіля, побачив ,як дитина впала між сидіннями та перестала рухатися (зі слів небайдужого громадянина).

Чоловік викликав патрульну поліцію та, вирішивши, що чекати немає часу, розбив скло та витягнув дитину", - повідомили патрульні.

За деякий час до автомобіля повернулася мати, забрала дитину та була обурена діями громадянина. Мати повідомила що трирічна дитина спала та вона відлучилася на 10 хвилин, залишивши дитину зачиненою.

На той момент температура повітря була 33°С.