Суспільство
18 серпня 2017
Як пережити сонячне затемнення: поради
Сонячне затемнення — це час, коли не варто боятися своїх бажань, озвучуйте їх і відправляйте у всесвіт.
news-image

21 серпня 2017 року на землян очікує цікава астрономічна подія — повне сонячне затемнення. Помилуватися ним зможуть не усі земляни, а тільки жителі середніх і субтропічних широт північної півкулі. Тож українцям, які хочуть все ж таки поспостерігати непересічне явище, доведеться шукати стрім затемнення, приміром, із США, де його буде чудово видно, або той, який вестиме NASA.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Проте, якщо затемнення не видно, це не означає, що жителі України не відчують його вплив на своє життя на тонкому енергетичному рівні. Від 7 серпня, коли відбулося місячне затемнення, і до 21 серпня триває так званий "коридор затемнень", коли наші страхи та комплекси виходять на поверхню, а старі знайомі, які раніше псували нам життя, норовлять у нього повернуся.

Трішки "перчинки" у цей астрологічний рецепт додають ретроградні Уран та Меркурій, які нещодавно пішли у свій зворотній танок. Ретроградний Уран у "коридорі затемнень" наче закликає нас переглянути свої думки про свободу та незалежність, а ретроградний Меркурій не дає повноцінно займатися бізнесом, зриваючи ділові зустрічі та псуючи офіційні папери.

Але у землян є сподівання на те, що ситуація покращиться, адже найтемніше — перед світанком. І якщо у "коридорі затемнень" ви, зустрівшись із темрявою власної душі, вступили з нею у двобій і щиро боролися, маєте шанс отримати позитив під час сонячного затемнення.

Сонячне затемнення — це час, коли не варто боятися своїх бажань, озвучуйте їх і відправляйте у всесвіт. Саме у період сонячного затемнення межа між світами, як це традиційно відбувається у важливі із езотеричного погляді дні календаря, стає тонкою, і ваша бажання можуть почути боги, всесвіт чи ще хтось, у кого ви вірите. Крім того, не забувайте, що майже до кінця серпня триватимуть метеорні дощі Персеїд, і хоч пік їхній вже минув, — якщо загадаєте бажання у цей період, збільшите вірогідність того, що вони здійсняться.

Окрім мрій та бажань, які ви відправите нагору, прийшов час і для рішучих кроків. Небеса своїми астрономічними танками ніби змушують зібрати волю в кулак і стати успішним і реалізованим: досить нарікати на життя, прийшов час стати впевненими у собі та діяти.

Ваші бажання у цей період можуть бути найбожевільнішими, але у них має йтися про вас і ваш добробут, як би егоїстично це не звучало. Бо саме у цьому випадку небеса будуть готові допомагати вам у їх здійсненні - звісно, не без вашої активної участі.

Перед сонячним затемненням настає час подумати про те, що ви так хотіли здійснити, але відкладали у довгий ящик або шукали відмовок, мовляв, то грошей не вистачає, то часу. Виходьте із темряви на світло і починайте рух! Настав час реалізувати свої амбітні плани, хоча про гальма теж не варто забувати — бо заварити кашу легко, а ось їсти її може бути ой як непросто.

Небесна канцелярія справді готова зараз приймати ваші замовлення, але ви маєте бути готові доводити собі, що хочете і будете змінюватися й активно діяти, інакше стіл замовлень всесвіту ніколи не "розпакує" листи із вашими мріями та бажаннями. Не забувайте, ваше щастя залежить тільки від вас, а завдання сонячного затемнення — лише підштовхнути вас до руху вперед.

Гарного вам сонячного затемнення! 

Читайте також: 21 серпня відбудеться найдовше в історії сонячне затемнення
Читайте також: Синоптик розповіла, яка погода чекає нас наступного тижня