Київ
19 серпня 2017
В Києві концентрація у повітрі шкідливих домішок перевищує норму у 4-5 разів
У КМДА відзначають, що з 16 серпня в столиці спостерігаються метеорологічні умови, які сприяють накопиченню і вмісту шкідливих домішок в приземному шарі повітря.
news-image

У ряді районів Києва 17-18 серпня зафіксовано 4-5-кратне перевищення гранично-допустимої концентрації (ГДК) шкідливих домішок в приземному шарі повітря, повідомляє Київська міська державна адміністрація з посиланням на дані Укргідрометцентру, інформує «Є!».

"17 і 18 серпня рівень забруднення формальдегідом досяг 4-5 середньодобових значень ГДК в районах Бессарабської, Деміївської і площі Перемоги, вулиці Довженка. Рівень забруднення діоксидом азоту досяг 4-5 середньодобових значень ГДК в районах Бессарабської і Деміївської площ, а також вулиць Довженка, Попудренка, Каунаській. Перевищення максимальних значень ГДК оксидом вуглецю - 1-2,4 в районах Бессарабської, Деміївської і площі Перемоги, Оболонського проспекту, вулиці Довженка ", - йдеться в повідомленні.


У КМДА відзначають, що з 16 серпня в столиці спостерігаються метеорологічні умови, які сприяють накопиченню і вмісту шкідливих домішок в приземному шарі повітря. За прогнозом Гідрометцентру, такі метеорологічні умови - антіциклональний характер погоди, висока температура повітря, слабкий вітер в приземному шарі і рівень забруднення з тенденцією до подальшого зростання збережуться в Києві до понеділка, 21 серпня.

Читайте також: Якою буде погода в Україні найближчі три дні