Україна
21 серпня 2017
Український стартап із пошуку репетиторів підкорює Азію
Українська команда увійшла до списку 50 кращих кандидатів і вирушає в індустріальний комплекс Pangyo Techno Valley, де 16 серпня відбудеться старт програми.
news-image

Український онлайн-маркетплейс для пошуку репетиторів Preply пройшов міжнародний відбір у південнокорейський інкубатор K-Startup Grand Challenge (KSGC).

Про це повідомляє «Є!» з посиланням на Depo.ua.

Українська команда увійшла до списку 50 кращих кандидатів і вирушає в індустріальний комплекс Pangyo Techno Valley, де 16 серпня відбудеться старт програми.

У цілому на KSCG-2017 було подано 1515 заявок від стартапів із 118 країн.

У числі пріоритетних напрямків конкурсантів були біотехнології, штучний інтелект, логістика, digital-контент тощо. Головним критерієм вважали якість і перспективність ідеї.

50 учасників KSGC отримають $ 12 тис. на проживання протягом чотирьох місяців і по $ 833 за участь. ТОП-25 будуть нагороджені призами у розмірі $ 27 тис., якщо зареєструють юридичну особу в Південній Кореї. Чотири кращі команди зможуть отримати гранти в розмірі від $ 6 тис. до $ 100 тис.

"Ми активно розвиваємося у США та на ринках великих країн Європи. Довго думали, з якого боку підступитися до ринків Азії, і я радий, що нам випав шанс взяти участь в K-Startup Grand Challenge. Частина нашої команди вже у Сеулі, і ми почали роботу над запуском в Південній Кореї. Наступними ринками будуть Індія, Японія та Китай", – розповів СЕО та співзасновник компанії Кирило Бігай.

Довідка: Український стартап Preply розпочав роботу в квітні 2013 року. Сьогодні компанія працює у CША, країнах Європи, а також починає експансію на ринки Азії. За допомогою цього українського продукту сьогодні навчаються понад 100 тисяч учнів, а послуги надають близько 50 тисяч викладачів. Маркетплейс містить пропозиції від репетиторів іноземних мов, шкільних предметів і творчих дисциплін.

Читайте також:В PlayStation з’явиться віртуальний проект про Чорнобиль (відео)

Читайте також:У Норвегії побудують перший у світі тунель для кораблів (відео)