Київ
21 серпня 2017
За минулу добу у столичних водоймищах потонуло двоє чоловіків
З початку року на водних об’єктах міста загинула 41 особа, із них 1 дитина.
news-image

За минулу добу рятувальники дістали тіла двох потопельників зі столичних водоймищ. Про це повідомили у прес-службі ДСНС в м.Києві, передає «Є!»

Зокерма,  20 серпня о 7:24 до столичної Служби порятунку 101  надійшло повідомлення про те, що у річці Дніпро, неподалік від парку Дружби народів, знаходиться тіло людини.

"За допомогою водолазно-рятувального спорядження рятувальники дістали тіло чоловіка 1978 року народження та передали його працівникам медичної служби. Тіло знаходилось на відстані 10 метрів від берега та на глибині 3 м", - повідомили у відомстві.

Другий виклик надійшов того ж дня о 17:19.

"На озері «Берізка», що у Дніпровському районі столиці, рятувальники чергового відділення групи водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у м. Києві на відстані 40 м від берега та на глибині 3 м виявили тіло чоловіка. За допомогою водолазно-рятувального спорядження рятувальники дістали тіло та передали працівникам медичної служби. Наразі причинами трагедій займаються правоохоронні органи", - йдеться в повідомленні установи.

Всього з початку року на водних об’єктах міста загинула 41 особа, із них 1 дитина, врятовано 67 осіб, з них 2 дитини.

Читайте також: Чесний тайський водій повернув туристу забуту сумку з 3300 євро