Події
21 серпня 2017
У Чернігові підлітки біля школи побили дев'ятикласницю
Подія сталась поблизу загальноосвітньої школи № 30 у м. Чернігові
news-image

Школярку забрали до лікарні з забоями м'яких тканин голови, тулуба і лівої верхньої кінцівки.

Про це повідомили у прес-службі обласної прокуратури, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

"Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо хуліганських дій групи неповнолітніх дівчат, вчинених 20.08.2017 поблизу загальноосвітньої школи № 30 у м. Чернігові", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, унаслідок побиття дівчину госпіталізували до обласної дитячої лікарні з забоями м'яких тканин голови, тулуба і лівої верхньої кінцівки.

Наразі поліція кваліфікувала інцидент як "хуліганські дії, вчинені групою осіб". Зараз тривають слідчі дії, спрямовані на встановлення усіх обставин, зокрема щодо отримання повних і всебічних відомостей про неповнолітніх, причетних до вказаної події, умов їхнього життя й виховання у родинах та закладах, у яких вони навчаються. Хід розслідування перебуває на контролі прокуратури області.

Нагадаємо, у квітні минулого року у Чернігові підлітки побили 15-річну школярку. Поліція встановила і допитала учасників бійки. Відеозаписи побиття школярки приєднані до матеріалів кримінального провадження. Потерпіла дівчина перебувала в обласній дитячій лікарні. У неї струс мозку та інші травми. Зокрема, дівчинка скаржилась на біль у щелепі. 

Читайте також: У Польщі побили українця за його національність
Читайте також: В окупованому Луганську тепер хлопчики навчатимуться окремо від дівчаток