Світ
23 серпня 2017
У Казахстані пересварилися через танець стюардес Air Astana з іноземним пілотом (відео)
Бортпровідниці танцювали під композицію Despacito.
news-image

На сторінці ztb_video в Instagram з'явилося відео запального танцю казахстанських стюардес та іноземного пілота в аеропорту Астани під композицію Despacito. "Стюардеси Air Astana в темі", - йдеться в поясненні до ролика, передає «Є!» із посиланням на Тengrinews.

Під час танцю одна з бортпроводниць відібрала у чоловіка кашкет, а потім поцілувала його в щоку.

Казахстанські інтернет-користувачі почали бурхливо обговорювати побачене видовище. Багато коментаторів подякували стюардесам за піднятий настрій, але знайшлися й ті, хто поставився до танцю негативно.

"Їх не казахському вчать, а танцям. Носять форму національного перевізника, а поводяться некоректно. Можна було не зухвало танцювати, а трохи скромніше", - написав один з незадоволених.
"Танцюють вони - соромно мені, на місці пілота я б втік від них", "Жах, а якщо у пілота є дружина?", "Може, варто навчити співробітників етикету?", - пишуть інші.

Втім, хороших коментарів виявилося набагато більше:

"Красуні із почуттям гумору", "Молодці, можна і потанцювати - робота у них важка, удачі вам", "Красиво станцювали, нічого вульгарного. Сподіваюся, не звільнять їх за це", "До речі , відмінний екіпаж. Не раз уже літав з ними цього року"," Весела компанія, завзяті, щасливі, красиві! Дуже скромно танцюють, спідниці не задирають, одягнені просто клас! Які всі злі. Заздрість так і пре з деяких".