Події
23 серпня 2017
Працівники Чорноморського порту «не дали» повернутися екс-керівнику на посаду (відео)
На прохідній екс-начальника зустрів трудовий колектив порту, який іще навесні висловив йому свою недовіру.
news-image

Чорноморський порт спробував повернути під своє керівництво звільнений Сергій Крижановський. Він прибув на підприємство і намагався пройти в кабінет директора, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

На прохідній екс-начальника зустрів трудовий колектив порту, який іще навесні висловив йому свою недовіру. Люди заявили, що не пустять Крижановського та порадили йому їхати в столицю у Міністерство інфраструктури, яке звільнило посадовця через неефективне управління – падіння вантажопереробки і фінансових показників підприємства. 

 

Екс-керівник вирішив позиватися до суду, який поновив його на посаді. Люди цим рішенням суду обурилися та встали на захист порту. Тож після невдалої спроби увійти, Крижановський покинув прохідну адміністрації.

"Крижановський отримав ухвалу суду. Ухвали мало в цій ситуації. Сюди, на державне підприємство, стратегічний об'єкт, без наказу міністра він заходити не має права. Розграбували підприємство – півмільярда вкрадено. Цього їм мало. У нас є чітка інформація: міністр свого наказу не скасує", - заявив лідер профспілки підприємства Сергій Бризгалов.

На початку місяця повідомлялося, що директор ДП "Морський торговельний порт "Чорноморськ" Сергій Крижанівський звільнений з посади через неефективне управління портом.

"Уряд України і Міністерство Інфраструктури зробило yнайкращий подарунок колективу Чорноморського порту напередодні 59-ї річниці з дня його заснування! Крижановський з ганьбою звільнений з посади, яку він займав! Банда "вороваек" і псевдореформаторів, яка грабувала порт півтора року йде в минуле як чорна сторінка в історії порту!", - написав у соцмережі віце-мер міста Чорноморськ Юрій Крук.
Читайте також: Нормандська четвірка підтримала «шкільне» перемир'я на Донбасі, - спільна заява