Політика
26 серпня 2017
Кобзон видав «таємницю», де насправді проживає Янукович
Кобзон дивується, від кого і навіщо Янукович ховається.
news-image

Позбавлений звання президента України Віктор Янукович живе в селищі Баковка у Підмосков'ї. Його сусідом є одіозний російський співак Йосип Кобзон, якого нещодавно позбавили звання "почесний громадянин Слов'янська".

Про місце проживання Януковича Кобзон розповів в інтерв'ю російському виданню Dni.r, інформує «Є!», з посиланням на ТСН. 

"У Баковці паркан до паркану зі мною – ми цю споруду жартома називаємо "Китайська стіна" – сьогодні живе колишній президент України Віктор Янукович. Його туди поселили після перевороту на Майдані. Огорожу такої висоти ви і уявити собі не можете! Ця дача у Баковці контролюється нашими відповідними органами", - розповів він.

 

Кобзон дивується, від кого і навіщо Янукович ховається.

Кобзон дивується, від кого і навіщо Янукович ховається.
Йосип Кобзон зізнався, що ненавидить Януковича та власними руками його б знищив: "Я би Януковича власними силами знищив за те, що він допустив Майдан. Не можна було цього робити".

Нагадаємо, раніше вважалося, що Віктор Янукович після втечі з України живе у Ростові-на-Дону. У повістці на виклик до суду вказувалося, що адреса проживання екс-президента: Ростов-на-Дону, вул. Єрьоменка, 81. 

Читайте також: Йосипа Кобзона позбавлено звання Почесного громадянина Слов'янська