Події
26 серпня 2017
Вже другий електропоїзд загорівся в Україні за добу
Внаслідок цього інциденту стався збій в розкладі руху інших потягів.
news-image

Поблизу станції Кожанка близько 10:00 ранку в суботу, 26 серпня, сталося загоряння електропоїзда № 828 Жмеринка – Київ. Як повідомляє департамент інформаційної політики та зв'язків із громадськістю ПАТ "Українська залізниця", постраждалих в інциденті немає.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

"Загоряння було ліквідовано силами пожежного поїзда та пожежників. Після ліквідації пожежі пасажирів за допомогою допоміжного локомотиву було доправлено на станцію Фастів та пересаджено до іншого електропоїзда", - інформує прес-служба "Укрзалізниці".

Внаслідок цього інциденту стався збій в розкладі руху інших потягів. Зокрема, поїзд № 70 Львів - Маріуполь затримується на 1 годину 49 хвилин,

поїзд № 66 Кишинів - Москва затрмиується на 1 годину 16 хвилин,

поїзд № 764 Одеса – Дарниця затримується на 1 годину 17 хвилин,

поїзд № 23 Москва - Одеса затримується на 1 годину 1 хвилину,

поїзд № 47 Москва - Кишинів затримується на 13 хвилин. 

Виконувач обов'язків голови правління залізничного підприємства Євген Кравцов повідомив, що випадок із уже черговим загорянням потяга буде проаналізовано та вжито заходів для вирішення цієї проблеми. 

"Проведемо детальне розслідування всіх подібних випадків. Має бути посилено контроль, а також передбачені додаткові кошти для підтримки в належному стані пасажирського рухомого складу", - заявив він.
Читайте також: На Закарпатті під час руху загорілась пасажирська електричка: рятувальники понад півтори години гасили пожежу (фото)