Події
27 серпня 2017
Журналістка повідомила, що на фестивалі в Іспанії делегація РФ презентувала українське й польське пиво як російське
В російському павільйоні на фестивалі культур світу в Іспанії презентовано українське пиво "1715" та "Домс", а також польське пиво "Żywiec".
news-image

Делегація від Росії презентувала як російське українське й польське пиво на фестивалі культур світу, який проходить в іспанському місті Сантандер. Про це повідомила українська журналістка Леся Гасич у Facebook, передає «Є!».

Якщо вкрасти чужі землі для Росії не проблема, то присвоїти чужі продукти тим більше. На фестивалі культур світу, що проходить в іспанському місті Сантандер, Україна не представлена, але наш "добрий сусід" вирішив заповнити цю прогалину й виставив у своєму павільйоні національної кухні українське пиво "1715" та "Домс", а також польське "Живец". Окрім того, із національних страв – китайські пельмені, "ісконно" російські чебуреки та сосиски в тісті, – зазначила вона.

Журналістка додала, що як російські "народні" вироби разом зі звичними матрьошками на фестивалі було презентовано футболки з написами "СССР", "Ленін" і "Goodbye America".

Незрозуміло, для чого там протигази, похідні (військові?) рюкзаки, фляги та камуфляжні штани. "Русский мир" вже в Іспанії? – додала вона.