Спорт
29 серпня 2017
Змінили капітана збірної України з баскетболу
Раніше обов'язки капітана виконував інший центровий Кирило Фесенко, котрий не допоможе збірній через травму.
news-image

Центровий збірної України В'ячеслав Кравцов розповів про готовність команди перед Євробаскетом-2017, а також про своє призначення на пост капітана головної команди країни, інформує «Є!», з посиланням на УНН.

"Почуття змішані. Товариські матчі ми провели в "цікавому" порядку. Багато чого не виходило, але були і просвіти, хороші моменти. Відступати нікуди - маємо те, що маємо. У нас є ряд травмованих гравців, є і мікротравми - хлопці отримали пошкодження, але все одно вони будуть брати участь в Євробаскеті. Треба захищати честь країни, представляти Україну в цьому виді спорту. Всі, хто виявив бажання зіграти за збірну цього року хотіли докласти максимальних зусиль, щоб допомогти нашій країні в майбутньому турнірі", - заявив наш земляк.

Про призначення капітаном: "офіційно в якості капітана мене не представляли. Тренер запропонував мою кандидатуру, хлопці були не проти. Я взяв капітанську пов'язку і взяв на себе обов'язки".

Зазначимо, що раніше обов'язки капітана виконував інший центровий Кирило Фесенко, котрий не допоможе збірній через травму.

Варто зауважити, що у спарингах українська команда зазнала 7 поразок, вигравши лише одного разу у Румунії.

Додамо також, у груповому раунді чемпіонату Європи збірна України зіграє в одній групі з Італією, Литвою, Ізраїлем, Німеччиною та Грузією.

Читайте також: В Одесі встановили восьмиметрове «Древо спорту» (фото)