Події
30 серпня 2017
На Буковині шестеро дітей втекли з табору відпочинку (фото)
Усі втікачі є вихованцями притулку для дітей.
news-image

На Буковині поліцейські розшукують шістьох дітей, котрі втекли з табору відпочинку. Усі втікачі є вихованцями притулку для дітей міста Чернівці, передає «Є!» із посиланням на поліцію Чернивецької області.

Повідомлення про зникнення неповнолітніх надійшло до поліції вночі 30 серпня від вихователя дитячого табору відпочинку «Вогник Буковини», що в Глибоцькому районі.

"Заявник повідомив, що 29 серпня о 22 годині 30 хвилин шестеро вихованців самовільно покинули територію табору та пішли в невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні поліції.

До пошуків неповнолітніх негайно залучили весь особовий склад поліції Чернівецької області. Правоохоронцям вдалося встановити, що близько 7 години 20 хвилин утікачів бачили в селі Волоці Глибоцького району. Звідти діти рейсовим автобусом приїхали на Центральний автовокзал Чернівців.

На даний час працівники поліції проводять заходи по встановленню місцезнаходження неповнолітніх. Правоохоронці звертаються до всіх небайдужих громадян з проханням допомогти у пошуках зниклих дітей:  

У разі виявлення вказаних дітей, повідомте про їхнє місце перебування за номерами 59-15-73, (050)660-85-88 або на спецлінію 102.

 

Читайте також: «Примарний гонщик»: у Маріуполі крадій залишав записки на місці злочину