Суспільство
31 серпня 2017
Швейцарець, якого обікрали у Кропивницькому, подякував українським поліцейським (відео)
В одному з інтернет-кафе іноземець познайомився з чоловіком, якому на кілька хвилин «довірив» рюкзак.
news-image

Громадянин Швейцарії висловив щиру вдячність кропивницьким поліцейським, роботою яких був приємно вражений. Про це повідомили у поліції Кировоградської області, передає «Є!»

Працівники карного розшуку отримали повідомлення про крадіжку. Особу злодія швидко встановили, вилучили та повернули власнику його майно. Та заявник прийшов до поліцейського відділу знову – вже щоб подякувати правоохоронцям за хорошу роботу.

"Потерпілим виявився громадянин Швейцарії. Рафаель розповідає, що за професією програміст, але одного дня вирішив здійснити свою мрію – подорожувати. Так і опинився в Україні... В одному з Інтернет-кафе із хлопцем сталася прикрість. Він познайомився з чоловіком, якому на кілька хвилин «довірив» рюкзак, а той витягнув із нього електронну книгу", - розповіли у поліції.

Звернутися до поліції йому порекомендували працівники закладу. Коли ж наступного дня зателефонували з Кропивницького відділу і попросили упізнати свою річ – неймовірно зрадів.

Зізнається, що приємно вражений роботою місцевих копів. Та і взагалі, ця історія, враховуючи її добре завершення, жодним чином не зіпсувала його враження про Україну. Рафаель гордо демонструє свою вишиванку, посміхається і вже українською говорить «дякую».