Війна
31 серпня 2017
Голова Закарпатської облради вважає, що на Донбасі громадянська війна (відео)
Голова Закарпатської облради Михайло Рівіс вважає, що на Донбасі – не війна з Росією, а громадянська війна.
news-image

Голова Закарпатської облради Михайло Рівіс вважає, що на Донбасі – не війна з Росією, а громадянська війна.

Про це пише «Є!» з посиланням на ZIk.

Про це він заявив в присутності близько трьох десятків учасників російсько-української війни на Донбасі та волонтерів, які прийшли в його кабінет з’ясувати, чому він ігнорує їх законні права та інтереси.

Зокрема, присутніх цікавило, чому він не надає своєчасні відповіді на звернення обласної спілки «Ліга ветеранів АТО та бойових дій «Карпатська земля» щодо покращення соціально-побутових умов та потреб закарпатських бійців. Відповідне відео у соцмережах опублікував волонтер і громадський правозахисник Віталій Грегор.

При цьому з відео чітко зрозуміло, що про обмовку не йдеться: М. Рівіс вказує, що він це «говорить всюди» і це «багатьом не подобається». А на репліку одного з учасників зустрічі, що у нас – повномасштабна війна з Росією, чиновник просто відмахнувся.

Раніше М. Рівіс піддав сумніву перебування Закарпаття у складі України за певних обставин, – пише Закарпаття.онлайн.

Як зазначає видання, Михайло Рівіс є «ставлеником на посаді голови Закарпатської обласної ради від «народнофронтівського» клану, представленого «китайським олігархом» Робертом Бровді, і народним депутатом Валерієм Лунченком.

На посаду керівника представницької гілки влади Закарпаття його було обрано за підсумком кулуарних домовленостей при створенні Геннадієм Москалем «широкої» коаліції в Закарпатській облраді за участі депутатів від БПП «Солідарність», «Опозиційного блоку» та «Відродження», а також депутатів від КМКС-Партії угорців України». 

 

Читайте також:Штаб АТО: на Луганському напрямку повністю зберігається режим тиші