Суспільство
31 серпня 2017
Відомий туроператор не оплатив рейси українців: туристи застрягли в аеропорту
Два чартерні рейси авіаперевізника Dart Airlines постраждали, оскільки туроператор IdrisKa tour не оплатив переліт. Інформації про виліт – в аеропорту немає.
news-image

В аеропорту "Жуляни" застрягли близько сотні українців, які не можуть вилетіти до Іспанії через те, що туроператор "IdrisKa tour" не оплатив їхні рейси.

Про це пише «Є!» з посиланням на 24 канал.

Два чартерні рейси авіаперевізника Dart Airlines постраждали, оскільки туроператор "IdrisKa tour" не оплатив переліт. Інформації про виліт – в аеропорту немає.

Зокрема, мова йде про рейси "Київ – Аліканте" та "Київ – Тенеріфе".

Телефонні номер туроператора "IdrisKa tour" не відповідають. Туристи стверджують, що купили в туроператора тури, в які включено проживання, переліт та трансфер з/до аеропорту. Вартість квитків коливається в межах 500-600 євро.

Туристи очікують в аеропорту вже більше 2,5 годин. За їх словами, інформації про виліт була присутня на сайті аеропорту "Жуляни" вчора, 30 серпня. Одна сьогодні вона вже відсутні.

В аеропорту "Жуляни" журналістам підтвердили, що це резонансний випадок і раніше такого не було. Рейси дійсно не були оплачені, тому були зняті, але оплата, очікується протягом години.

"Туроператор "IdrisKa tour" не сплатив цей рейс, ми зараз очікуємо оплату, як тільки оплата пройде – люди полетять. Нам про це повідомили у керівництві. Вчора ще інформація про рейс була і про неоплату нічого не було відомо. Це вперше у нас така ситуація. Так що, поки всі чекаємо. Нам сказали, що протягом години оплата повинна бути, іншої інформації у нас поки немає", – повідомили в аеропорту.

Компанія "IdrisKa tour" працює на туристичному ринку України з 2006 року і займає одну з лідируючих позицій як туроператор по напрямках: Туреччина, Іспанія та Португалія.

Читайте також:В МЗС Польщі зазначили, що підтримують Україну, засуджуючи агресивні дії РФ

Читайте також:Молдова вимагатиме в ООН виведення російських військ