Шоу-біз та культура
1 вересня 2017
Розкрито ім'я головного героя шоу «Холостяк»
Давно хотіли такого Холостяка - зірку, публічну особу, шанувальники якого впевнені, що добре його знають, завдяки сценічному образу.
news-image

Телеканал СТБ розпочав роботу над восьмим сезоном романтичного реаліті "Холостяк". У проекті шукати свою другу половинку буде музикант Рожден Анусі (сценічне ім'я ROZHDEN).

Інформує «Є!», з посиланням на telegraf.com.ua.

"Не дивлячись на те, що в кожній пісні Рожден співає про свої переживання, насправді ніхто не знає, що саме відбувається в його душі. Він абсолютно не схожий ні на одного з попередніх наших героїв: він нестандартно мислить, сприймає реальність і приймає рішення , відштовхуючись суто від внутрішніх відчуттів. Він рідко говорить про своє особисте життя, тому, думаю, брати участь в нашому проекті йому буде ох як непросто - доведеться не тільки ділитися особистим, а й прожити три місяці на очах мільйонів глядачів, - відкриває секрети Анна Калина .

Тим не менше, ми давно хотіли такого Холостяка - зірку, публічну особу, шанувальники якого впевнені, що добре його знають, завдяки сценічному образу. Але це далеко не так ... Їм буде за чим спостерігати і над чим подумати в новому сезоні шоу ".

Новий Холостяк не приховує, що щодня відчуває підвищений інтерес з боку дівчат, але знайти свою єдину йому дуже складно. Багато в чому завдяки тому, що музика не просто займає більшу частину його життя - вона і є його життя.

"З кожним новим концертом я віддаю всі свої емоції, переживаю заново свої тексти, намагаючись передати людям, сенс того, про що співаю. І після концерту я відчуваю себе шалено розчавленим. Це таке відчуття, ніби з тебе висмоктали якусь частину, і її нічим компенсувати. У такі моменти хочеться, щоб поруч була та людина, яка може тебе зрозуміти. Але, на жаль, знайти таку людину неймовірно складно. Тому що неможливо пояснити іншому, як це - бути артистом. Ти можеш пояснити, що таке зоряне життя; ти можеш пояснити, що тако успіх; ти навіть можеш пояснити, що таке, коли ти віддаєш емоції і спустошений. Але дуже складно передати іншій людині, що твоя робота не закінчується в момент повернення додому; коли ти переступаєш поріг квартири. Для артиста, який щиро ставиться до того, що він робить, важливо знайти правильних людей, які зможуть часом словом, часом дією, а часом просто поглядом дати зрозуміти, що ти в своїй боротьбі не один. Сподіваюся, серед дівчат, яких я зустріну в проекті, виявиться саме така людина ", - пояснює Холостяк своє рішення брати участь в реаліті.
Читайте також: Володимир Зеленський кардинально змінив імідж (фото)
Читайте також: Сукня міні і стрункі ноги – Фреймут через 2 місяці після пологів (фото)