Київ
4 вересня 2017
Синоптики попереджають про грози та шквали у Києві 4 вересня
У разі сильного вітру, рекомендується сховатися в найближчому приміщенні або природному укритті, а також уникати перебування поблизу великих дерев.
news-image

Синоптики попереджають про грози та шквали у Києві сьогодні, 4 вересня 2017 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації, пише «Є!» з посиланням на РБК.

"За прогнозом Українського гідрометцентру, 4 вересня в Києві мінлива хмарність, дощі, грози, вітер південно-східний, 7-12 м/с, температура вдень 24-26 градусів тепла, місцями сильні дощі та шквали 15-20 м/с", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, в разі посилення вітру киянам рекомендують щільно закрити усі вікна будинків, прибрати з балконів і лоджій предмети, які можуть випасти назовні, триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередачі, дерев.

Крім того, у разі сильного вітру, рекомендується сховатися в найближчому приміщенні або природному укритті, а також уникати перебування поблизу великих дерев.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні, 4 вересня 2017 року, на більшій території України прогнозуються дощі з грозами, на сході та місцями у південних регіонах без опадів, температура повітря вдень становитиме від +13 до +32.

Читайте також:У Харкові горіла фабрика пакувальних матеріалів (фото)