Події
4 вересня 2017
ГПУ фактично розкрила вбивство Вороненкова
Нагадаємо, екс-депутата Держдуми від КПРФ Дениса Вороненкова застрелили 23 березня, коли він разом із охоронцем йшов на зустріч із російським опозиціонером Іллею Пономарьовим у центрі Києва.
news-image
Генпрокуратура вже незабаром завершить розслідуванням щодо вбивства колишнього депутата Держдуми Дениса Вороненкова.

Про це в інтерв'ю виданню "Insider" заявив заступник генерального прокурора Євген Єнін, пише «Є!» з посиланням на Еспресо.

Він відповів на запитання стосовно того, як просувається розслідування вбивства Вороненкова. За його словами, ця справа вже "фактично розкрита", а про всі результати розслідування журналістам зможуть розповісти тоді, коли це дозволять інтереси слідства.

"Можу лише сказати, що по цьому вбивству майже поставлено жирну крапку. Ключові моменти вже відомі слідству", - наголосив Єнін.

Нагадаємо, екс-депутата Держдуми від КПРФ Дениса Вороненкова застрелили 23 березня, коли він разом із охоронцем йшов на зустріч із російським опозиціонером Іллею Пономарьовим у центрі Києва. Вогнем у відповідь охоронець убив нападника.

16 червня в Нацполіції повідомили про затримання в Павлограді співучасника вбивства екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова.

Читайте також:У Маріуполі вбили поліцейського