Суспільство
4 вересня 2017
В Одесі правоохоронці розшукали зниклого діда з чотирирічним онуком (відео)
Чоловік ходив із дитиною містом та вживав алкогольні напої.
news-image

Як повідомляла «Є!», на Одещині під час прогулянки зникли дідусь із 4-річним онуком. Поліція області поінформувала, що на третій день пошуків зниклі родичі знайдені.

"Підняті по тривозі поліцейські крок за кроком відстежували ймовірний маршрут літнього чоловіка з дитиною. Працівники Таїровського відділення поліції, патрульна поліція та Нацгвардія відпрацьовували узбережжя, розважальні заклади, будинки та двори міста. По можливому шляху слідування чоловіка та дитини було вилучено та відпрацьовано відео з камер відеоспостереження", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

В результаті на третій день після зникнення дільничний офіцер поліції Таїровського ВП Артем Патковський отримав інформацію про те, що дід з онуком знаходяться в гаражному кооперативі.

"Було встановлено, що подружжя пенсіонери з онуком вийшли на прогулянку. Доки бабуся відлучилася на 20 хвилин до крамниці, дід з онуком зникли. Встановлено, що вдень чоловік ходив з онуком містом в районі 411 батареї, вулиць Ільфа та Петрова та Вільямса та вживав алкогольні напої.

Першу ніч розшукувані заночували на сходинках в підїзді одного з багатоповерхових будинків Київського району Одеси. Наступну ніч вони провели в гаражному кооперативі у будиночку охоронця", - розповіли в поліції.

Наразі дитина та пенсіонер знаходяться вдома.

Читайте також: На Одещині пропали дід з онуком (фото)