Події
5 вересня 2017
Шокуюча перестрілка на дорозі сталася у Миколаєві: у місті оголосили план «Перехоплення»
Конфлікт на дорозі завершився стріляниною у Миколаєві.
news-image

Під вечір 5 вересня у Миколаєві на проспекті Богоявленськом біля в’їзду до головного входу заводу "Зоря-Машпроект" сталася стрілянина.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції області., передає «Є!».

Зі слів потерпілих попередньо встановлено, що між ними та водієм автомобілю Geely синього кольору виник конфлікт на дорозі. Щоб його з’ясувати потерпілі, водій і пасажир ВАЗ-2110, почали переслідування та, наздогнавши зловмисника, вийшли з авто. Незнайомець одразу почав стріляти з пістолету та влучив в одного з чоловіків, 31-річного миколаївця. Використавши усі набої, попередньо до пістолету Макарова, злочинець втік на своєму автомобілі. Перехожі викликали пораненому швидку. Пострілами також пошкоджено два транспортних засоби, які було припарковано на місці події, – розповіли правоохоронці

Додамо, що потерпілому у важкому стані було доправлено до медичного закладу, де на нього очікує хірургічне втручання.

На місці інциденту працювали правоохоронці. У підсумку було вилучено 8 гільз, які зголом поліцейські направлять на експертне дослідження.

За фактом події розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.15 п.1 ч.2 ст.115 КК України "Замах на умисне вбивство двох або більше осіб". Санкція статті передбачає до п'ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Наразі вживаються заходи щодо встановлення та затримання зловмисника. Зокрема, у місті запроваджено план "Перехоплення".