Війна
7 вересня 2017
Один військовий ЗСУ загинув внаслідок обстрілу бойовиків, - штаб
На Донецькому напрямку, на околицях Зайцевого, бойовики тричі відкривали вогонь з гранатометів та великокаліберних кулеметів.
news-image

Проросійські бойовики 13 разів відкривали вогонь по позиціях української армії. Внаслідок цього один військовий ЗСУ загинув.

Про це повідомляє прес-центр АТО, інформує «Є!», з посиланням на Українську правду.

"Як і у попередні дні, російсько-окупаційні угруповання основну активність зосередили на Приморському та Донецькому напрямках. Водночас сьогодні бойовики вже двічі застосовували міномети", - сказано у повідомленні.

Зокрема, згідно з інформацією, близько 12 години російські найманці випустили 4 міни калібру 82 міліметри та били з гранатометів по позиціях ЗСУ біля Мар’їнки.

"Крім того, гранатомети та великокаліберні кулемети ворог двічі застосовував у районі Водяного. А поблизу Широкиного бандити обстріляли наші укріплення зі стрілецької зброї", - зазначили у штабі.

На Донецькому напрямку, на околицях Зайцевого, бойовики тричі відкривали вогонь з гранатометів та великокаліберних кулеметів.

З цієї ж зброї вони двічі били по українських опорних пунктах в Авдіївській промзоні.

Внаслідок одного з цих обстрілів загинув один військовослужбовець.

На Луганському напрямку факт застосування незаконними збройними формуваннями міномету калібру 120 міліметрів зафіксований неподалік Лобачевого. 

Читайте також: Військові знайшли в тушонці робочу рукавичку (відео)
Читайте також: Розвідка доповіла, що з нової техніки Росія тестує на Донбасі