Світ
8 вересня 2017
Стало відомо, як принца Джорджа називатимуть у школі
Традиційно, ідучи до школи, королівські особи обирають собі прізвище.
news-image

Британському 4-річному принцу Джорджу, який напередодні пішов у перший клас, обрано прізвище. Адже королівські особи офіційно не мають прізвищ, бо в цьому немає технічної потреби, передає «Є!» із посиланням на Таблоїд.

Проте в школі юного Джорджа ніхто не називатиме за титулом. Тож принц Вільям і Кетрін Міддлтон обрали для сина прізвище, щоб полегшити роботу вчителям і майбутнім шкільним друзям сина, пише The Mirror.

Відтепер юний принц-школяр зветься просто - Джордж Кембридж. Бо його батьки - герцог і герцогиня Кембриджські.

Традиційно, ідучи до школи, королівські особи обирають собі прізвище. Зазвичай, воно перекликається з титулом їхніх батьків. Наприклад, принц Вільям значився у школі як Вільям Уельс, бо його батько Чарльз - герцог Уельський. Таке саме прізвище обрав і принц Гаррі.

До слова, королівський двір показав ще одне фото, зроблене у перший день шкільного життя принца Джорджа. Знімок було оприлюднено в Facebook Британської монархії:

"Герцог і княгиня Кембриджські дуже раді ділитися ранковою фотографією герцога та принца Джорджа в Кенсінгтонському палаці. Зображення було зроблено незадовго до того, як принц Джордж пішов на свій перший навчальний день у школі Томас Баттерсіа".

Принц Вільям і Кетрін Міддлтон подякували усім за добрі слова й привітання з першачком.

Нагадаємо, маленький принц Джордж уперше переступив поріг школи 7-го вересня.