Політика
8 вересня 2017
Партія «За життя» розпочала безстрокову акцію протесту під Нацбанком (фото, відео)
В акції беруть участь понад 7 тис. осіб.
news-image

Партія «За життя» розпочала безстрокову акцію протесту під Національним банком і не піде звідти, поки глава НБУ Валерія Гонтарева та її заступниця Катерина Рожкова не будуть звільнені та притягнуті до відповідальності. Про це в ході акції заявив лідер партії, народний депутат Вадим Рабінович, передає NewsOne, повідомляє «Є!»
Відзначимо, в акції «За життя» беруть участь понад 7 тис. осіб. Переважно це - ошукані вкладники збанкрутілих банків. Вони представляють більшість регіонів України, включаючи Луганську, Сумську, Дніпропетровську, Одеську та інші області.

«Причина нашої акції одна - вони дістали народ! Дістали, прирікаючи країну на злидні. Дістали, вкравши заощадження людей, які були в різних банках, обрушивши гривню. До Нового року вони хочуть довести гривню до 40 за долар, щоб вбити людей зовсім. Під час нашої минулої акції нам пообіцяли, що будуть розглянуті всі претензії людей, які втратили гроші в банках. Що Гонтарева та її напарниця Рожкова підуть на нари.

Замість цього Гонтарева поїхала на Мальдіви й четвертий місяць відпочиває за наш рахунок. А Рожкова керує цією бригадою, яка і раніше грабувала країну», - заявив Рабінович.

Він також підкреслив, що акція під Нацбанком - не остання, і досягнувши своєї мети тут, «За життя» продовжить боротися за «очищення країни».

«Не можна спрута вбити з усіх боків відразу. Тому ми вирішили розпочати очищення країни з Нацбанку, і ми не підемо звідси, поки Гонтарева не піде та Рожкова не сяде.

А потім ми прийдемо до МОЗ, що вбиває людей своїми реформами, і так потихеньку очистимо все.

Не можна більше чекати! Нацбанк - це початкова точка очищення країни. Без зміни фінансової системи нічого зробити не можна. Тому в першу чергу тут повинні бути нові люди, а ті - сісти. Тому ми тут, і будемо тут і завтра, і післязавтра, і скільки знадобиться.

Ми - як квітка, що пробивається крізь асфальт, ми все одно переможемо. Я вам гарантую, що є великі шанси зробити велику країну», - резюмував політик.