Події
8 вересня 2017
В Росії трагічно загинув півторарічний син відомого репера (фото)
В мережі вже почали висловлювати співчуття виконавцю.
news-image

Півторарічний син реп-виконавця Азамата Кудзаева, відомого під псевдонімом MiyaGi, розбився після падіння з дев'ятого поверху житлового будинку.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

Про це в п'ятницю пишуть в російських ЗМІ, зокрема і на офіційній сторінці дуеті "ЭНДШПИЛЬ & MIYAGI & OFFICIAL" у Facebook, де шанувальників повідомили про припинення творчої та концертної діяльності на невизначений період.

 

 

За інформацією видання News-R, трагічний випадок стався 7 вересня на одній з вулиць Москви – Верхня Масловка. Свідками події стали кілька десятків людей, – зокрема кур'єр, який привіз замовлення мешканцеві будинку, бачив момент падіння дитини.

Місце події оточили співробітниками екстрених служб. Обставини загибелі дитини уточнюються.

Зокрема видання "МК" повідомляє, що у фатальний день в квартирі була дружина музиканта з малюком. Близько 13 години жінка на короткий час вийшла з кухні, залишивши дитину одну. Вікно було відчинене на провітрювання, через що це привернуло увагу малюка, який відразу видерся на підвіконня. Він став смикати за віконну ручку, вікно відчинилося, і дитина полетів вниз.

Через три хвилини після загибелі сина MiyaGi жінка вибігла на вулицю, проте хлопчик був уже мертвий. Жінка схопила дитину на руки та занесла в під'їзд. Потім раптом повернулася на вулицю, стала шукати свій телефон, мабуть, щоб подзвонити чоловіку. Через годину приїхав і сам репер, через що в стані шоку почав трощити під’їзд. В результаті музикант пошкодив руку, а лікарі надали медичну допомогу.

В мережі вже почали висловлювати співчуття виконавцю, зокрема і на офіційній сторінці "ЭНДШПИЛЬ & MIYAGI & OFFICIAL".



Читайте також: За добу бойовики 25 разів відкривали вогонь по позиціях української армії, один військовий загинув
Читайте також: В Індії двох чоловіків засудили до смертної кари за причетність до теракту 1993 року