Події
9 вересня 2017
Поліція знову зупинила автоколону, яка рухалась на зустріч із Саакашвілі
Це трапилося на Житомирській трасі.
news-image

В суботу, 9 вересня, автомобільну колону активістів зі "Штабу блокади торгівлі з окупантами", яка прямує до пункту пропуску "Краковець", вдруге зупинили правоохоронці. Це трапилося на Житомирській трасі.

Про це у своєму Facebook написав депутат Верховної Ради Семен Семенченко ("Об'єднання "Самопоміч"), інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

Зазначимо, що перед цим вночі активістів, які прямують на кордон України з Польщею зустрічати лідера "Руху нових сил" Міхеїла Саакашвілі, на Київщині заблокували силовики.

За словами Семенченка, представники поліції пояснили, що колона була зупинена, тому що до правоохоронців Житомирської області надійшов сигнал, що невідомі люди перевозять зброю та вибухівку.

"Добровольці "Донбасу" одразу отримали шалену підтримку від усіх проїжджаючих по трасі машин (гудки, зупинки машин зі словами підтримки). Оскільки добровольці одразу вишикувалися в бойову колону, а автоматників начальник поліції підтягнути не встиг, то "аваковцям" довелося обійтися без незаконних дій і обмежитися законною перевіркою номерів на офіційно зареєстровану зброю", – пояснив ситуацію Семенченко.

Він зазначив, що колона рушила далі – у напрямку Рівненської області.

Читайте також: Україна передала в Радбез ООН свій проект про розміщення миротворців на Донбасі
Читайте також: Саакашвілі має запасний план, щоб потрапити в Україну