Україна
11 вересня 2017
В «Укренерго» заявили про готовність до опалювального сезону
Ми знаходимося в ситуації, коли ми маємо критично низькі запаси вугілля.
news-image

Державна компанія "Укренерго" заявляє про технічну готовність енергосистеми для проходження осінньо-зимового періоду 2017-2018 років.
Про це йдеться в повідомленні глави компанії Всеволода Ковальчука, опублікованому на сторінці "Укренерго" в Facebook, інформує «Є!», з посиланням на Цензор.Нет.

"Всі ці заходи (щодо забезпечення технічної готовності та проведення ремонтної кампанії) виконані в повній мірі. Ремонтна кампанія завершена на всіх теплових блоках, але вони йдуть за графіком. Ніяких проблем з технічної точки зору в енергосистемі по обладнанню, як у магістральних мережах, так і по генерації, не очікується ", - сказав Ковальчук.


Також він зазначив, що ніяких проблем з проходженням осінньо-зимового періоду не очікується за умови виконання генеруючими компаніями графіків накопичення на складах ТЕС вугілля антрацитної групи.

"У цьому році, як і в двох попередніх роках, ми знаходимося в ситуації, коли ми маємо критично низькі запаси вугілля. Але враховуючи, що це вже третій рік поспіль, і був напрацьований значний досвід, ми не очікуємо значних проблем", - додав Ковальчук.
Читайте також: В «Укравтодорі» пропонують зменшити ширину смуг руху у містах
Читайте також: Неймовірне явище: на Юпітері зафіксували полярне сяйво (фото)