Політика
12 вересня 2017
Олександр Гончаренко вручив копію статуетки «Оскар» Юлії Тимошенко
Це сталося у прямому ефірі програми «Свобода слова».
news-image

 Народний депутат від БПП Олексій Гончаренко у прямому ефірі програми "Свобода слова" вручив копію статуетки "Оскар" лідеру "Батьківщини" Юлії Тимошенко, інформує «Є!».

"Ви так зараз впевнено сказали, що не знаєте, хто такий Лазаренко, що я у захваті. Це просто Оскар. Ви найкраща актриса України. Я аплодую Юлії Володимирівні", - сказав О. Гончаренко під час виступу Ю. Тимошенко і вручив їй статуетку.
У свою чергу Ю. Тимошенко сказала наступне: "Я думаю, що цей "Оскар" треба було члену БПП вручити своєму лідеру Петру Порошенко. Тому, що коли він зі сльозами на очах казав, що за два тижні закінчить АТО і що буде по мільйону плати нашим атовцям страховки медичної і сказав, що по тисячі гривень він буде плати в день кожному, хто пішов в АТО і, коли він плакав та хрестився, падав на коліна, кланявся і згадував патріотів, а в той час торгував з окупантами і з ліпецької фабрики платив мінімум 100 мільйонів доларів до бюджету окупанта , от кому потрібно вручати "Оскар"".

Наприкінці свого виступу вона зазначила, що при зустрічі з президентом України, обов’язково вручить йому статуетку, яку отримала від О. Гончаренка.

"Оскар я з собою прихвачу. Я від вашого імені цього Оскара йому передам. Йому буде приємно", - резюмувала Ю.Тимошенко.
Читайте також: Тимошенко внесли до списку «Миротворця»