Шоу-біз та культура
12 вересня 2017
Дочка Олександра Пономарьова розповіла чому у неї не склалося із кар'єрою співачки
Зараз 19-річна дівчина пробує свої сили у журналістиці.
news-image

Донька українського співака Олександра Пономарьова та продюсера Олени Мозгової, 19-річна Євгенія на презентації нового кліпу-фільму батька, поспілкувалася з журналістами.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Дівчина розповіла, чому з неї не вийшло співачки. За словами Євгенії, вона пробувала свої сили у сфері шоу-бізнесу, однак коли зрозуміла, як він працює зсередини, передумала.

"Я довго придивлялася до того, як працює наш шоу-бізнес зсередини. Дивилася на старання одногрупників, які ледь не зі шкіри пнулися, щоб десь засвітитися, показати себе. Це неймовірно складно! Можна вкласти багато сил і грошей в свій сольний проект, і залишититися ні з чим. Я зважила всі "за" і "проти" і вирішила, що якщо вже працювати і викладати енергію сповна - то тільки в тій справі, яка беззастережно принесе результат", - поділилася Євгенія, пише "КП" в Україні".

Тоді дівчина вирішила, що стане шеф-кухарем. Донька Пономарьова зізналася, що любить готувати, тому пішла працювати до ресторану. Стояла на закусках, ретельно передивлялася програми іменитих кухарів - Гордона Рамзі, Джеймі Олівера. Та й тут не склалося.

"В якийсь момент прийшло бажання вивчити ресторанний бізнес і стати шеф-кухарем в своєму закладі. Але вистачило мене ненадовго! Я побачила, наскільки важко кухарам - я стояла від 11 ранку до 11 вечора за плитою, спина боліла сильно. Якби ця робота ще дуже класно оплачувалася - я б подумала, але в Україні ти повинен бути або супер-шеф-кухарем або будеш отримувати копійки", - наголосила Євгенія.

Зараз 19-річна дівчина пробує свої сили у журналістиці, працюючи на одному з українських каналів. Наразі Євгенія планує піду вчитися на "заочку" з журналістики. 

Читайте також: Юрій Шевчук вразив росіян піснею про "русскую весну" (ВІДЕО)
Читайте також: Фіналісти Євробачення 2017 презентували кліп, просякнутий магією (відео)