Події
13 вересня 2017
На Херсонщині п'яничка вирішила перевірити роботу поліції та «замінувала» школу
Поліцейські упродовж трьох діб встановили особу порушниці.
news-image

У чергову частину Новотроїцького відділення поліції 9 вересня о 19:50 надійшло повідомлення про замінування школи у районному центрі, передає «Є!» із посиланням на поліцію Херсонської області.

"Невідома жінка представилася жителькою Чаплинського району і сказала, що у приміщенні школи смт.Новотроїцьк закладена вибухівка. На місце події прибули фахівці усіх екстрених служб, евакуювали охоронця навчального закладу. Спеціалісти-вибухотехніки та кінологи ретельно обстежили приміщення, жодних вибухових речовин не виявили. Повідомлення виявилося хибним", - йдеться в повідомленні поліції.

Було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.259 КК України «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності».

Працівники поліції  упродовж трьох діб встановили особу псевдомінерки школи. Нею виявилася 33-річна жінка. Вона пояснила, що того дня була у стані алкогольного сп’яніння, посварилася з матір’ю, після чого вирішила перевірити, як поліція реагує на виклики громадян.

Коли жінка дізналася про кримінальну відповідальність за свої дії, то одразу ж сказала, що кається у скоєному. Їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від двох до шести років.

Читайте також: У Києві вдруге за рік затримали «злодія у законі» «Гелу Тбіліського» (відео)