Шоу-біз та культура
14 вересня 2017
Восьмий сезон «Гри престолів» матиме декілька фіналів
Прем'єра восьмого сезону поки не анонсувалася.
news-image

Творці популярного телевізійного серіалу "Гра престолів" мають намір до останнього моменту зберігати в секреті закінчення восьмого сезону.

Як повідомляє видання Entertainment Weekly, з цією метою передбачається зняти відразу кілька фінальних сцен різного змісту, і яка з них в результаті завершить шоу, знатиме лише дуже обмежене коло осіб, в який не ввійдуть навіть виконавці головних ролей.

"Це цілком виправдано для такого шоу. Так як, коли йдуть зйомки, хтось обов'язково дізнається зміст ... Тому вони збираються зняти кілька версій, і у глядачів не буде однозначних відповідей до найостанніших кадрів", - прокоментував програмний директор HBO Кейсі Блойз.

 Офіційно керівництво телеканалу не підтвердило, але і не спростувало ці відомості.
У 2017 році HBO довелося зіткнутися з масованої хакерською атакою на сервери компанії, в результаті якої деякі серії "Гри престолів", а також внутрішня документація і листування керівництва потрапила в руки зловмисників.
Це, однак, не завадило серіалу встановити ряд рекордів. Так, фінал сьомого сезону подивилися 12,1 мільйона телеглядачів, і це було кращим досягненням шоу. Прем'єра восьмого сезону поки не анонсувалася.

Читайте також: Антоніо Бандерас зіграє Пабло Пікассо в телесеріалі «Геній»
Читайте також: Дочка Олександра Пономарьова розповіла чому у неї не склалося із кар'єрою співачки