Події
17 вересня 2017
У Дніпрі порушник і його супутниця влаштували бійку із поліцією після погоні (фото)
На місці аварії супутниця порушника постійно кудись дзвонила, намагаючись «вирішити питання».
news-image

У Дніпрі на вул. Володимира Монамаха водій автомобіля Opel, тікаючи від екіпажів патрульної поліції врізався у житловий будинок, інформує «Є!», з посиланням на dnipro.depo.ua.

"Патрулювали вулицю Володимира Великого, помітили Opel, який рухався по зустрічній смузі. Зупинили автомобіль, почали спілкуватися з водієм. Виявили у нього ознаки алкогольного сп'яніння, запропонували пройти огляд. Порушник почав викручуватися, - розповіли патрульні. - У підсумку дав по газах і почав тікати від нас. Сіли в автомобіль, почали переслідування. Після приблизно 5-хвилинного переслідування автомобіль в'їхав в будинок, скоївши ДТП. Водій був затриманий".

На місці аварії супутниця порушника постійно кудись дзвонила, намагаючись "вирішити питання". Дівчина представлялася "молодшим сержантом" і говорила, що при виконанні. Потім вона простягнула трубку патрульним, але вони відмовилися вести розмову по її телефону. У перервах між розмовами вона показувала патрульним непристойні жести.

Після скоєння ДТП водій і його супутниця неодноразово чинили опір поліції, намагалися увірватися у службове авто, або піти з місця аварії. Щоб забезпечити безпеку оточуючих і стримати порушників, їм наділи наручники.

Читайте також: Пожежа у дитячому таборі в Одесі: двом посадовцям оголошено підозру