Економіка та бізнес
18 вересня 2017
Через «Укрпошту» тепер можна онлайн оформляти міжнародні відправлення
З початку жовтня в особистому кабінеті буде можливість оформити також і посилки до 30 кг.
news-image

Укрпошта "в тестовому режимі запустила сервіс міжнародних відправлень для доставки в одну з 234 країн і виділених регіонів світу. Оформити доставку можна через" особистий кабінет "на сайті" Укрпошти ".
Про це йдеться в повідомленні компанії, інформує «Є!», з посиланням на biz.censor.net.ua.

До функціоналу сервісу в тестовому режимі додано створення всіх супровідних документів, митних декларацій для міжнародних відправлень, розрахунку тарифу з урахуванням актуального курсу валют НБУ, отримання штрих-коду, за яким можна відстежити шлях відправлення.

Клієнтам, які хотіли б відправити невеликий пакет (до 2 кг), відправлення з оголошеною вартістю (до 2 кг) і посилку (до 10 кг) до інших країн, потрібно тільки зареєструватися в "особистому кабінеті" на сайті "Укрпошти" і оформити потрібні документи . Кожен, хто зареєструє відправлення онлайн, отримає додаткову знижку 5%.

З 18 вересня 2017 року вже в 15 відділеннях Києва діятиме можливість відправки позачергово для тих клієнтів, хто оформився через "особистий кабінет".

Список відділень поступово буде збільшений, і з 1 жовтня всі автоматизовані відділення "Укрпошти" по всій країні будуть надавати таку можливість. З початку жовтня в особистому кабінеті буде можливість оформити також і посилки до 30 кг.

Читайте також: «Украинский ради вас учить не буду»: скандал у відділенні «Нової пошти»
Читайте також: «Укрпошта» знизила вартість відправки важких посилок по основних міжнародних напрямках