Суспільство
20 вересня 2017
Вчені визнали каву дієвою у боротьбі з раком
Наявні в каві речовини дуже ефективні для оздоровлення організму. Дія цих компонентів щонайменше в п'ятсот разів сильніша, ніж екстракту зеленого чаю або вітаміну С.
news-image

Вчені Гранадського університету (Іспанія) заявили, що у каві містяться унікальні антиоксидантні речовини, які здатні ефективно боротися з раком, передає «Є!» з посиланням на УНН

За даними учених, наявні в каві речовини дуже ефективні для оздоровлення організму. Дія цих компонентів щонайменше в п'ятсот разів сильніша, ніж екстракту зеленого чаю або вітаміну С.

Найсильніші антиоксиданти, як відзначають вчені, містяться у шкірці кавових зерен і в кавовій гущі. Також дослідження показали, що ці речовини містяться навіть у кавових субпродуктах, які зайве й порівнювати з високосортною кавою.

Кавові продукти містять велику кількість й інших речовин, частина з яких сприяє нормуванню кишкової мікрофлори, а частина -  пригнічує зростання хвороботворних мікробів, кажуть вчені.

Нагадаємо, найбільшим роздрібним продавцем кави в Україні визнана компанія WOG. В кафе на АЗС компанія пропонує своїм клієнтам 28 видів кавових напоїв.

Читайте також:Учені довели, що виноград сповільнює старіння
Читайте також:Які продукти потрібно споживати восени для кращого засвоєння кальцію