Війна
27 січня 2015
4 літаки та гелікоптери, броньовики, танки, "Гради" та "Смерчі" - втрати бойовиків у техніці
Зокрема, знищено один літак Л-39, 2 літака АН-2, один ЯК-52, 2 літака ЯК-50 та 4 гелікоптери МІ-24
news-image

В Міністестві оборони повідомили про останні втрати бойовиків у техніці, пише Є | Єдність.інфо з посиланням на сайт відомства.

"За останню добу, з 26 на 27 січня у ході бойових дій українськими військовими знищено 4 бойові машини, 5 САУ та 7 одиниць автомобільної техніки. Напередодні, підрозділами Збройних сил України було знищено 4 танка, 9 бойових броньованих машин, 4 РСЗВ "Смерч", 12 РСЗВ "Град", 18 одиниць автомобільної техніки, один літак Л-39, 2 літака АН-2, один ЯК-52, 2 літака ЯК-50 та 4 гелікоптери МІ-24", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що 19 січня терористи "ЛНР" створюють свої військово-повітряні сили, в якості таких були представлені тренувальний літак "Дельфін" Л29 і кілька вертольотів різних модифікацій, викрадені з музею авіації.

Як повідомив кореспондентам "Life News" Арам Авагян, пілот, який сидить у кабіні викраденого літака, зможе долетіти до Києва і, якщо потрібно, до Львова. Російський телеканал повідомив, що "ВПС" республіки пройшли необхідні випробування. Крім усього іншого авіацію "ЛНР" обіцяють оснащувати боєприпасами.