Політика
22 вересня 2017
Я маю право на 5-годинне щастя, - Луценко про весілля сина
Луценко відмовився коментувати дії співробітників Держохорони, які здійснили фізичний напад на знімальну групу журналістів, у результаті чого оператор Борис Троценко отримав струс мозку та пошкодження руки.
news-image

Генпрокурор Юрій Луценко заявляє, що має право на "особисте 5-годинне щастя", говорячи про весілля сина, яке обслуговували авто Генпрокуратури та охороняла Держохорона.  

Про це він написав у Facebook у відповідь на питання одного з користувачів, повідомляє «Є!» з посиланням на УП.  

"Що вам не подобається? Мій син, відвоювавши під ДАП, не має право на весілля? Чи я не маю права запросити на свято своїх друзів? Повернувши країні 50 млрд. грн., я маю право на особисте 5-годинне щастя", - написав Луценко.
 
 
Він також відмовився коментувати дії співробітників Держохорони, які здійснили фізичний напад на знімальну групу журналістів, у результаті чого оператор Борис Троценко отримав струс мозку та пошкодження руки.   
"Дії УДО відбулися поза моєю територією і підлягають оцінці їхнього керівництва", - написав Луценко.
 
 
Як відомо, на весіллі старшого сина генпрокурора Юрія Луценка, яке відбулось 15 вересня у заміському комплексі під Києвом, побували перші особи держави, а також низка міністрів та народних депутатів.  

Щоб журналісти не побачили відвідувачів, співробітники Управління державної охорони всіляко намагалися не дати змоги зафіксувати події на відео, затуляли в’їзд на відкриту парковку ресторану відомчими автівками.

А під час виїзду зі святкування президента Порошенка здійснили фізичний напад на знімальну групу, щоб перешкодити зйомці цього моменту. Оператор Борис Троценко отримав струс мозку та пошкодження руки.

Згодом начальник УДО Валерій Гелетей ось так пояснив дії своїх підлеглих:

"Там же який горб! Цей військовослужбовець упав, ви ж не будете говорити, що він не упав? Там же отакий горб! У темряві, пісок, спіткнувся, упав і зачепився за оператора".

Журналісти написали заяву в поліцію про перешкоджання їхній професійній діяльності.

Читайте також:Службові авто ГПУ обслуговували весілля сина Луценка — «Схеми» (відео)