Суспільство
25 вересня 2017
У Росії розкрили сім'ю канібалів, які причетні до 30 вбивств
11 вересня робітники знайшли мобільний телефон, на фотографіях в смартфоні чоловік фотографувався з кистю руки в роті.
news-image

У Росії співробітники правоохоронних органів розкрили сім'ю канібалів, які діяли на території Краснодарського краю з 1999 року. Про це повідомляє телеграм-канал Mash, передає «Є!» із посиланням на Українські новини.

Співробітники правоохоронних органів з'ясували, що в Краснодарському краю діяла сім'я злочинців, яка з 1999 року викрадала, вбивала і по частинам з'їдала своїх жертв.

Злочинців знайшли випадково: на одній з вулиць Краснодара був виявлений мобільний телефон, в якому при огляді знайшлися фотографії, де чоловік і жінка разом позували з частинами людських тел.

Після цього співробітники поліції вийшли на власників телефону. Після розмови з поліцією, чоловік і дружина зізналися в тому, що причетні до розправи над 30 людьми.

Співробітники правоохоронних органів провели обшук у них вдома. Так, в холодильнику підозрюваних знайшли сім пакетів з замороженими залишками людей. Крім того, знайшлося 19 клаптів шкіри, яку вони знімали з убитих.

Зазначається, що особи загиблих вдасться встановити тільки за допомогою ДНК-експертизи і в разі, якщо правоохоронцям вдасться знайти родичів убитих.

Своїх жертв канібали присипляли ефіром і корвалолом.

Відразу після затримання жінку поклали в психіатричну клініку, але лікарі не знайшли у неї ніяких явних психічних відхилень.

Всі матеріали передані в Слідче управління Слідчого комітету по Краснодарському краю.