Шоу-біз та культура
25 вересня 2017
Фіналісти Євробачення- 2017 дали у Києві сольний концерт
Гурт вперше наживо виконав дві пісні з майбутнього альбому.
news-image

Популярний гурт NaviBand, фіналісти Євробачення-2017 від Білорусі та улюбленці української публіки, вперше дали великий сольний концерт у столиці.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

Кияни першими з прихильників гурту в Українi змогли оцінити виступ NaviBand повним складом: Артем Лук’яненко, Ксенія Жук, Олександр Тобольський, Владислав Чащевик та Володимир Бегер. А ще на них чекав справжній сюрприз – крім відомих композицій, саме в Києві гурт вперше наживо виконав дві пісні з майбутнього альбому.

І сам концерт, і прем’єра були дуже вдалими. Гарні романтичні пісні "Далей" та "Навальнiца" з нового альбому, вихід якого заплановано на початок 2018 року, дуже сподобалися глядачам. Після концерту музиканти ще довго спілкувалися з фанами, давали автографи та фотографувалися.

Перед концертом засновники NaviBand – Ксенія Жук та Артем Лук'яненко – дали інтерв’ю tochka.net, в якому, зокрема, розказали, як зараз йдуть справи у гурту:

Після конкурсу Євробачення у нас було велике фестивальне літо і сольний концерт на центральній площі в Мінську, який зібрав близько 10 тисяч глядачів. Але навіть у цьому активному графіку ми знайшли в червні час виїхати на тиждень на хутір всією групою і написати новий альбом, над яким зараз працюємо в студії і плануємо випустити ближче до 2018 року. З нетерпінням чекаємо, коли зможемо поділитися ним з усіма.

Нагадаємо, гурт NaviBand підкорив Україну та мільйони глядачів з усього світу піснею "Гісторыя майго жыцця" ("Історія мого життя"), яку представили під час національного відбору Євробачення. Журі, зал, глядачі зустріли їх оплесками, подарували овації та свою любов. І вже в травні на фіналі Євробачення-2017 саме ця пісня отримала від українського журі максимальний бал.

 

Читайте також: Фіналісти Євробачення 2017 презентували кліп, просякнутий магією (фото, відео)
Читайте також: У Німеччині в притулку для біженців вбили громадянина України