Події
26 вересня 2017
У Греції туристку загризли вовки
Сілія Голлінгворт зникла безвісти, коли поверталася з екскурсії по архітектурних пам'ятках міста Месімврії до Маронеї, де жила під час відпустки в Греції.
news-image

62-річна британка загинула від укусів диких тварин під час відпустки в Греції.

Співробітники поліції вважають, що 62-річну британську туристку, котра зникла в минулий четвер у Греції, загризли вовки. Раніше правоохоронці стверджували, що причиною смерті жінки міг стати напад здичавілих собак, повідомляє «Є!» з посиланням на Gazeta.

Сілія Голлінгворт зникла безвісти, коли поверталася з екскурсії по архітектурних пам'ятках міста Месімврії до Маронеї, де жила під час відпустки в Греції.

Рештки туристки пошукова група віднайшла в суботу. Місцевий коронер повідомив, що спочатку в нападі на жінку поліція підозрювала здичавілих собак. У Греції їх поголів'я становить близько мільйона особин. Проте згодом експерти прийшли до висновку, що більш імовірним варіантом для лісистої місцевості, де сталася трагедія, є вовки та шакали.

Жінка намагалася зв'язатися із рідними після нападу тварин, але телефон не зміг зловити сигнал, повідомлять правоохоронці.

Сілія Голлінгворт із Бредфорда на Ейвоні, графство Уїлтшир, працювала адміністратором в Університеті Брістоля і була відома завдяки активній громадській позиції. Серед іншого, організувала збір грошей для допомоги сирійським біженцям.

 

Читайте також:У Білій Церкві зайнялась аптечна фабрика «Біофарма» (фото)