Події
27 вересня 2017
Вибухи на складах з боєприпасами під Вінницею. З'явилася інформація про постраждалих
У штаб в смт Стрижавка доправили жінку із переломом бедра та жінку із черепно-мозковою травмою.
news-image

Унаслідок вибухів на складі боєприпасів у Вінницькій області постраждали щонайменше дві людини. Про це повідомляє журналістка Ольга Кудріна, передає Громадське, пише «Є!» з посиланням на Тиждень.

«Розгорнуто кілька оперативних штабів у прилеглих населених пунктах, де працюють рятувальники. Зокрема у штаб в смт Стрижавка доправили жінку із переломом бедра та жінку із черепно-мозковою травмою», — сказала вона.

Як повідомив місцевий активіст Анатолія Банах, наразі місто Калинівка повністю евакуйоване. 

«Наразі Калинівка евакуйована. Про це підтверджують у поліції. Я зараз тут, на блокпосту, виїжджають порожні автобуси. Журналістів туди не пускають. Калинівка майже не постраждала, однак є повідомлення, що снаряди потрапили у хліви. Великий мінус, що жодних сирен чи смс-повідомлень після початку вибухів не було», — розказав він.

Загалом, здійснена евакуація з шести населених пунктів, повідомив в ефірі «Прямого» перший заступник голови Вінницької ОДА Андрій Гижко.

«В області зараз не здійснюється рух транспорту», — сказав він.

Нагадаємо, у Вінницькій області вночі 26 вересня сталася пожежа на військових складах з боєприпасами Міністерства оборони України у смт Калинівка.