Суспільство
27 вересня 2017
У Петербурзі вчителька написала «дурень» на лобі другокласника
Педагог втомилася від витівок дітей.
news-image

Вчителька початкових класів однієї зі шкіл у Санкт-Петербурзі кульковою ручкою написала на лобі учня слово «дурень». Про це повідомляє  «Комсомольская правда», передає «Є!»

Інцидент стався 21 вересня. Вчителька Ольга Алфьорова втомилася від витівок дітей, які постійно малювали «татуювання» на руках, і пригрозила, що наступному, хто знову це зробить, напише на лобі «дурень».

Коли мати другокласника дізналася про те, що трапилося, то пішла в школу розбиратися.

«Вона [вчителька] сиділа на зустрічі з директором, потупивши погляд. Я у неї запитала: "Чим Вас мій син так образив?" А вона так відповіла: "Нічим, просто такий стан був"», - розповіла Наталія Воронцова.

Мати дитини написала скарги в Міносвіти, міську прокуратуру і комітет за освітою. Чиновники, в свою чергу, запевнили «Комсомолку», що перевірка і оцінка дій викладача буде проведена, як тільки надійде відповідне звернення.

Пізніше стало відомо, що вчителька написала заяву про звільнення.

Як стало відомо, Алфьорова працювала в цій школі з 2016 року, до цього 15 років викладала в Архангельську. Судячи з резюме, у неї дві вищі освіти: педагогічна та соціальна; має досвід роботи з дітьми, які перебувають на сімейній формі навчання.

Читайте також: Зв‘язали та поклали у багажник: святковий жарт закінчився у поліції