Події
28 вересня 2017
У Житомирі водій автобуса збив на пішохідному переході трьох дітей
Інцидент стався по вулиці Чуднівській.
news-image

У середу ввечері на пішохідному переході в Житомирі мікроавтобус Volkswagen збив трьох дітей.

Інформує «Є!», з посиланням на 112.ua.

"Водій Volkswagen рухався в бік виїзду з Житомира зі швидкістю близько 40 км / год і наїхав на трьох дітей, які переходили дорогу. Швидше за все, що його просто засліпило сонце, яке сідало. Він не зміг їх побачити і пригальмувати", - розповів журналістам водій автомобіля, який їхав на протилежному боці дороги.

У прес-службі Управління поліції в Житомирській області Житомир інфо повідомили, що дітей, які постраждали в результаті ДТП, госпіталізували з важкими травмами.

"Близько 18 години по вулиці Чуднівської в Житомирі сталася ДТП, в результаті якого постраждали троє дітей. За попередніми даними водій автомобіля Volkswagen Т4, житель Житомира 1949 р.н., рухаючись на виїзд з обласного центру, скоїв наїзд на трьох хлопчиків ( двоє 12 років, один 13 років), які переходили дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Всі троє пішоходів з важкими травмами були госпіталізовані. Обставини з'ясовуються в рамках розпочатого досудового розслідування за статтею 286 КК (Порушення правил безпеки дорожнього д іженія) ", - повідомила виданню заступник керівника прес-служби відомства Ольга Номерчук.
Читайте також: Надія Савченко потрапила в чергову ДТП (фото)