Війна
1 жовтня 2017
З початку доби один український боєць був поранений, ще двоє отримали бойові травми, - штаб АТО
На Маріупольському напрямку з великокаліберних кулеметів ворог обстрілював наших захисників на підступах до Лебединського і Водяного
news-image

Загалом за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 20 разів порушили перемир’я. Унаслідок бойових дій один наш боєць був поранений, ще двоє отримали бойові травми.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

Наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО залишалась напруженою, проте повністю контрольованою українською армією.

"Основна активність противника й надалі зберігалась на Донецькому напрямку. Тут після 18 години бойовики декілька годин з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали наші опорні пункти на південно-східних околицях Авдіївки. Українські бійці жорстко відповідали противнику. Також ввечері проросійські найманці відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї у районі шахти Бутівка, Невельського та Майорська", - йдеться у повідомленні.

 На Маріупольському напрямку з великокаліберних кулеметів ворог обстрілював наших захисників на підступах до Лебединського і Водяного. А з 21.00 і упродовж години бойовики били з 82-міліметрового міномету, гранатометів та стрілецької зброї по укріпленнях сил АТО поблизу Широкиного. 

Читайте також: У зоні АТО постраждало троє українських військових – штаб АТО
Читайте також: За минулу добу російсько-окупаційні угруповання 16 разів порушили перемир’я, - штаб АТО