Події
1 жовтня 2017
Смертельна ДТП під Харковом: двоє людей загинуло
Аварія за участю автомобілів Daewoo Lanos і Škoda.
news-image

Напередодні поблизу Харкова на автодорозі між містом Зміїв та селом Водяне аварія за участю автомобілів Daewoo Lanos і Škoda забрала життя двох людей.

Про це повідомляє прес-служба поліції області, інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

"Попередньо встановлено, що 68-річний водій автомобіля Daewoo Lanos почав виконувати маневр повороту ліворуч на ґрунтову дорогу з увімкненим вказівником повороту. В цей момент автівка Škoda під керуванням 48-річного водія, який рухався у попутному напрямку позаду, почав обгін Daewoo Lanos, що призвело до зіткнення вищезазначених транспортних засобів. В подальшому автівка Škoda врізалася в дерево та загорілася", – розповідають правоохоронці.

За їхніми словами, внаслідок ДТП 48-річний водій Škoda та його 17-річна пасажирка від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці.

Крім того, як зазначають у поліції, ще трьох пасажирів іномарки – 32-річну жінку, 22-річного чоловіка та невідому жінку віком близько 40 років – було доправлено до Зміївської лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

За фактом інциденту слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

Наразі поліцейські встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди.

 

Читайте також: Сутичка із поліцією у Каталонії: постраждало понад 300 людей