Світ
2 жовтня 2017
Шведський стартап випустив одномісний намет для відпочинку в офісі (фото)
Творці намету називають свій продукт першим у світі приватним простором для релаксації, який дозволяє побалувати себе паузою де завгодно: вдома, на роботі, в дорозі.
news-image

Творці намету Pause Pod називають свій продукт першим у світі приватним простором для релаксації, який дозволяє "побалувати себе паузою" де завгодно: вдома, на роботі, в дорозі. Про це повідомляє «Є!» з посиланням на BuzzFeed .

В описі Pause Pod зазначається, що його власник може повністю ізолювати себе від зовнішнього світу та оточуючих звуків. Для цього необхідно лише закритися в наметі. Крім того, в ньому передбачено складний мішок для ніг, що дозволяє лягти в повний зріст. Зараз автори проекту пропонують придбати Pause Pod за $ 99.

null

null

Незабаром на Pause Pod звернули увагу користувачі Twitter. Багато з коментаторів вказали на те, що це звичайна палатка. Деяких схвилювало питання народження подібної ідеї.

Один з творців Pause Pod підтвердив, що це дійсно лише версія звичайного намету. Він зазначив, що автори проекту ніколи не говорили інакше, а головна мета проекту - "пролити світло на стресовість суспільства" та нагадати людям про необхідність частіше відпочивати і відновлювати енергію, щоб жити щасливим життям.

Компанія має намір забезпечити свій винахід школи і організації, які можуть знайти їм застосування: наприклад, притулки для бездомних або людей, що страждають на аутизм.

Читайте також:Virgin Galactic хоче випробувати туристичний суборбітальний корабель