Україна
3 жовтня 2017
«Укрзалізниця» запускає новий потяг Ковель - Харків
Заплановано, що він відправлятиметься з Ковеля о 14:20 та прибуватиме до Харкова о 12:10 наступного дня.
news-image

З 2 листопада "Укрзалізниця" запроваджує новий залізничний маршрут, який з'єднає західні та східні регіони України. Новий потяг курсуватиме між Ковелем, що на Волині", та Харковом.

Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці", інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

"У складі поїзда передбачено 8 плацкартних і 8 купейних вагонів. Поїзд курсуватиме через день по парних числах за напрямком Ковель – Харків та по непарних числах – зворотно. Продаж квитків на цей поїзд уже відкрито, купейні квитки коштують від 254 гривень, а плацкартні – від 155 гривень", – розповідають представники державного перевізника.

Зауважимо, що новий поїзд №127/128 Ковель – Харків проїжджатиме такі станції: Луцьк, Рівне, Здолбунів, Шепетівка, Бердичів, Біла Церква, імені Тараса Шевченка, Знам’янка, Кременчук, Полтава-Південна – загалом близько 30 населених пунктів.

Заплановано, що він відправлятиметься з Ковеля о 14:20 та прибуватиме до Харкова о 12:10 наступного дня.

Натомість з Харкова виїжджатиме з 3 листопада через день по непарних днях о 13:30, а його прибуття до Ковеля очікується о 10:18.

На думку керівника "Укрзалізниці" Євгена Кравцова, із призначенням цього поїзда ще більше відпочивальників зі Слобожанщини відвідають туристичні об’єкти Полісся та Волині, зокрема й перлину західної України – Шацькі озера.

Поїзд 127/128 Ковель – Харків – це перший із низки поїздів, курсування яких буде призначено цьогоріч. ПАТ "Укрзалізниця" покращує залізничне сполучення і в новому графіку руху поїздів, який щорічно запроваджується в грудні. Готуються такі нові напрямки: Івано-Франківськ – Костянтинівка, Одеса – Лисичанськ, Одеса – Харків, Київ – Солотвино, Чернігів – Івано-Франківськ, Одеса – Рахів, Ужгород – Лисичанськ, – додав він.
 

 

Читайте також: Омелян: В Україні мусять з'явитися конкуренти «Укрзалізниці»
Читайте також: Укрзалізниця купила нібито чеські запчастини, які роблять у Росії